Oosterse asperges met ossenhaas uit de wok (4 pers.)

Ingrediënten
12 Witte asperges
600 gr Ossenhaas
50 gr Boter
2 Eetlepels olijfolie
100 gr Oesterzwammen, in reepjes
100 gr Peultjes, in reepjes
50 gr Taugé, grof gehakt
2 Eetlepels sojasaus
1 Eetlepel mierikswortelrasp
Peper en zout naar smaak toevoegen

Oosterse asperges met ossenhaas





 

  • Bereidingswijze :
  • Snijd de asperges in schuine stukken van  ± 5 cm.
  • Bestrooi de ossenhaas met peper en zout.
  • Smelt de boter in een koekenpan en bak het vlees rondom bruin.
  • Zet de ossenhaas dan 5-7 minuten in de oven op 180° C om iets te laten garen.
  • Verhit de ollijfolie en roerbak de aspergestukken, oesterzwammen, peultjes en taugé 2-3 minuten.
  • Blus af met de sojasaus en meng de mierikswortelrasp erdoor.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd de ossenhaas in dunne plakjes.
  • Verdeel de Oosterse asperges over de borden en verdeel de ossenhaas erover.

 

Smakelijk eten gewenst namens Asperge Boerderij Friesen.

 
Deze website maakt gebruik van Cookies.

Uitleg om Cookies te verwijderen KLIK HIER