Asperges met aardappelsalade ( 4 pers. )

Asperges met aardappelsalade

Ingrediënten

250gr

Witte asperges

250pr

Groene asperges

750gr

nieuwe krielaardappelen in schil, schoongeboend

1

Klontje boter

1

scheutje melk

½

Theelepel suiker

4

Eetlepels fijngesneden kruiden. Basilicum, peterselie, oregano, bieslook e.d.

2-3

Eetlepels mayonaise

½

bakje tuinkers, afgeknipt peper en zout

  • Bereidingswijze :
  • Snijd de asperges in schuine stukken van  ± 1cm.
  • Kook de aardappelen in een water met een beetje zout net gaar.
  • Giet ze af, spel ze koud en halveer deze.
  • Schep de kruiden door de mayonaise.
  • Schep nu zoveel mayonaise door de aardappeltjes tot er een lekkere salade ontstaat.
  • Schep de tuinkers en aspergestukjes er luchtig doorheen.

Smakelijk eten gewenst namens Asperge Boerderij Friesen.

 
Deze website maakt gebruik van Cookies.

Uitleg om Cookies te verwijderen KLIK HIER