Aspergesoep met Zalm.

 

 

Ingrediënten
50 gr Boter
60 gr Bloem
400 gr Asperges
150 gr Zalm snippers
200 ml Room
1 Eetlepel Asperge-Edik
1 ½ L groentebouillon
   

aspergesoep met zalm





 

  • Bereidingswijze :
  • Boter smelten in de pan.
  • Bloem toevoegen en doorroeren.
  • Vervolgens de kokende bouillon toevoegen en doorroeren tot een gladde massa.
  • De Asperge-Edik en room toevoegen en vervolgens rustig laten doorkoken.
  • De geschilde asperges in kleine stukjes erbij toevoegen.
  • Soep nog 2 minuten laten koken en vervolgens nog 20 minuten laten staan met de deksel op de pan.
  • Doordat de  stukjes asperges zo klein zijn koken deze zichzelf gaar.
  • De zalmsnippers net voor het opdienen over het soepbord strooien.

 

Smakelijk eten gewenst namens Asperge Boerderij Friesen.

 
Deze website maakt gebruik van Cookies.

Uitleg om Cookies te verwijderen KLIK HIER